Open Trekzak Festival
Countdown
afgelopen
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


imageimageimageimageimageimageimage

Workshop 4 - Muziek uit Zuid Oost Europa - C-F - Niveau 3/4 -

10:00 - 15:45 UUR: WORKSHOP 4: - muziek uit Zuid Oost Europa -  

Docent: Mark Söhngen
- Gevorderden  (niveau 3 tot 4) – C/F -

Muziek uit Zuid Oost Europa.

Wanneer in september de zomer ten einde loopt even alle vakantiefoto's uit Zuid Oost Europa op een rijtje gezet, mét de bijbehorende muziek.

Waar eeuwenoude handelsroutes elkaar kruisten, kwamen ook allerlei muziekstijlen en -tradities bij elkaar die elkaar beïnvloedden en verrijkten. Dat leverde een enorme rijkdom aan muziek op waar we deze workshop een paar pareltjes van op gaan duiken.

Dat kan een Turks lied zijn, een Egyptische buikdans, een Griekse sirtaki, een Armeense wals, een rembetika-lied uit Klein Azië, een dans uit Macedonië.

Met hier en daar een exotische toonladder of maatsoort, een uitdaging om te kijken of je dat ook op je trekharmonika kan spelen... (Ja!).

De workshop is niet bedoeld voor beginners/begonners.

Over Mark Söhngen: Hij zingt en speelt accordeon en trekharmonica in cajunband Captain Gumbo en in folkband Taaftere, geeft schoolconcerten met Kruis en Mol, schrijft muziekboeken en geeft workshops.
www.taaftere.com             www.kruisenmol.nl                 www.captaingumbo.nl


Zin in Muziek uit Zuid Oost Europa? Meld je dan aan voor Workshop 4. 
Let op: er is vanaf 16 uur nog een presentatie van enkele van de workshops. Ook daarbij ben je welkom! Mooier nog: Misschien maak jij met(een deel van) je groep deel uit van de presentaties!


Kosten: € 45,00, incl. koffie, thee en broodjes tijdens de lunch.
Aanmelding via e-mail 
aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Workshop 4 en je naam. 
Maak gelijk na de ontvangstbevestiging van je email € 45,00 over op het rekeningnummer van Opentrekzakfestival, rek.nr. NL41 RABO 01196 96 541, o.v.v. Workshop 4 en < naam deelnemer>.
NB: je inschrijving is compleet na ontvangst van € 45,--.

 

Tip: Neem opname apparatuur en potlood met gum mee!

Mark Söhngen foto van

 

©2010-2018 OpenTrekzakFestival powered by www.23creations.nl