Open Trekzak Festival
NOG

Countdown
afgelopen
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


imageimageimageimageimageimageimage

Workshop 3: - One Man Band - C-F - Niveau 2/3 - Remco Sietsema -

10:00 - 15:45 UUR: WORKSHOP 3: - One Man Band - >>> IS VOL <<<

 

 

 Docent: Remco Sietsema
- Vanaf Middengroep (2/3) – C/F - >>> IS VOL <<<

In een band heeft ieder instrument zijn eigen functie; kortgezegd verzorgt de drum het ritme, de basgitaar zorgt voor de groove, de piano speelt de akkoorden en de saxofoon speelt de melodie. Maar de trekharmonica heeft eigenlijk al die verschillende functies in een kastje zitten en is dus een One Man Band!!

In de workshop houden we ons bezig met dynamiek, balgbeheersing en ritmische accenten, maar ook hoe je vervolgens van deze technische elementen een muzikaal geheel maakt. Ook wordt aandacht besteed aan coördinatietechniek tussen rechter- en linkerhand. Dit alles aan de hand van nieuwe, simpele liedjes.


Over Remco Sietsema:

Remco Sietsema vertegenwoordigt een nieuwe generatie trekharmonicaspelers. 
Eerder speelde hij in de formaties The Tunes en Merals Harem. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band en speelt hij zelfgeschreven composities, waarin hij vele stijlen combineert: van wereldmuziek tot funk en van jazz tot reggae. 

Remco is niet alleen muzikant, maar ook (muzikaal) acteur. Hij speelde o.a.de rol van Songman in de musicalproductieWar Horse(Stage Entertainment). Deze rol werd toevalligerwijs in Engeland eerder al door Tim van Eyken -vroeger een grote inspiratie voor Remco- gespeeld.

Remco is een uitstekend docent, met ca. 15 jaar ervaring in lesgeven. Hij werkt met groepen die uit verschillende niveaus bestaan; iedereen komt aan bod. 

Hij schrijft zijn oefenmateriaal zelf in de vorm van frisse, nieuwe liedjes. Zo kan hij de les sturen en inspelen op de behoeftes van de leerling(en). 
Zin in One Man Band? Meld je dan aan voor Workshop 3. 
Let op: er is vanaf 16 uur nog een presentatie van enkele van de workshops. Ook daarbij ben je welkom! Mooier nog: Misschien maak jij met(een deel van) je groep deel uit van de presentaties!

Kosten: € 45,00, incl. koffie, thee en broodjes tijdens de lunch.
Aanmelding via e-mail 
aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Workshop 3 en je naam. 
Maak gelijk na de ontvangstbevestiging van je email € 45,00 over op het rekeningnummer van Opentrekzakfestival, rek.nr. NL41 RABO 01196 96 541, o.v.v. Workshop 3 en < naam deelnemer>.
NB: je inschrijving is compleet na ontvangst van € 45,--.

Tip: Neem opname apparatuur en potlood met gum mee!

 

  1

Remco Sietsema

(Foto: Bas de Brouwer) 

©2010-2019 OpenTrekzakFestival powered by www.23creations.nl