Open Trekzak Festival
Countdown
afgelopen
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


imageimageimageimageimageimageimage

Het Opentrekzakfestival.nl in Zwolle biedt ook dit jaar weer een uitgelezen kans en plek voor trekzakspelers uit het hele land (en misschien daarbuiten) om je trekzakspel te verdiepen. Ook op zaterdag 7 september 2019 heb je in Zwolle weer gelegenheid om samen met anderen  het verrassend maximale uit je instrument te halen, waar je op dit moment toe in staat bent. Er zijn workshops op divers niveau, of je nu beginnend begonner, middengroeper of gevorderd bent. Er zit vast iets voor je bij.

Het programma van 2019 is klaar.

Docenten zijn:

Helma Mollenkamp (met Ben Driks)

Lieneke van der Veen

Mark Söhngen

Auke Eringa

Wouter Kuyper


Heb je nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Ook voor wie er over denkt om in Zwolle les op de trekharmonica te gaan nemen, of gewoon kennis te maken met dit fantastische instrument, kan dit jaar weer bij het Opentrekzakfestival.nl terecht.  2 gratis mini-workshopjes van 20 minuten, om 11:30 uur en om 13:00 uur worden gegeven door Janna Lammers docente van de Zwolse TrekzakClub (ZTC). Aansluitend op deze miniworkshopjes, zal docente Janna Lammers met enkele leden van de ZTC korte openbare lessen laten zien en horen.

Ervaar de energie die de trekzak geeft en ontmoet trekzakspelers  in Domusica, een mooie oude Zwolse school die al lange tijd dienst doet als Zwols Cultuurhuis waar vele muziekgroepen (waaronder ook de Zwolse Trekzakclub) hun onderkomen hebben gevonden.
Het Opentrekzakfestival.nl is ook dit jaar weer bij uitstek een dag om te genieten, van wat je ziet, doet en hoort. 

Programma voor Workshopdeelnemers,
10:00 - 16.00 uur Workshop

-----Lunchpauze – 12.30 – 13.30 uur -----

16.15 uur- 17.15 uur: Samenkomst groepen en belangstellenden, dus voor een ieder, in de grote (gym)zaal, voor presentatie van wat er in de diverse workshop is gedaan.

Uiterste tijd van afsluiten: 18 uur.

Programma GRATIS mini-workshops Trekharmonica:
Bij goed weer buiten, op het plein voor Domusica (bij slecht weer: binnen)
11.30 en 13:00 uur. >> De mini-workshops beginnen stipt om 12:00 en om 13:00 uur. Dan moet je al wel een trekzak uitgekozen hebben en klaar zijn. Aansluitend, 20 minuten later geven leden van de ZTC een oepenbare oefenles. Zie onder.

Voor wie geen trekharmonica heeft: er zijn ca 10 instrumenten beschikbaar tijdens de miniworkshops. Wees dus op tijd.


ZWOLSE TREKZAKCLUB openbare lessen en info:
Aansluitend op de mini-lesjes: openbare oefenlessen (20 minuten) door docente Janna Lammers met leden van de Zwolse TrekzakClub (ZTC).:

Dit is aansluitend aan de GRATIS WORKSHOP KENNIS MAKEN MET DE TREKZAK

om ca. 11.30 en 12.45 uur. We willen met de workshop stipt om 12:00 uur en om 13:00 uur beginnen. Dan moet je wel een trekzak uitgekozen hebben en klaar zijn. Wees er op tijd bij want vol is vol.

Leden van de ZTC zijn aanwezig voor meer info. Ook kun je je opgeven voor een gratis eerste  proefles op woensdagavond 11 en 18 september, vanaf 18.30 uur. (ZTC-lessen vinden in Domusica-gebouw plaats.) Wil je met les beginnen dan is een trekzak per maand te huur, info via 06 123 121 96.


Weer of geen weer: zaterdag 7 september 2019 gaat het Opentrekzakfestival.nl  hoe dan ook door!

HUISHOUDELIJKE MEDELINGEN:

Start met Koffie en LOKAAL van je WORKSHOP opzoeken:
9.30 – 10 uur , koffie en thee in de bar, zit bij de workshopprijs in.

VERSNAPERINGEN VOOR DE DEELNEMERS AAN DE BETAALDE WORKSHOPS
Tijdens de lessen kan rond 11 uur en 14.45 koffie/thee/water gehaald.
In de lunchpauze staan vanaf 12.30 uur soep, hapjes al dan niet vega, melk en sap klaar voor deelnemers aan de betaalde workshops – je kunt daarvoor terecht in trekzakkantine De Luchtknop (oftewel: de barruimte achter de hal, vóór de grote gymzaal in het gebouw). Deze lunch is bij de prijs van je workshop inbegrepen.

Na de workshops is er een pauze tussen 16.00 en 16.15 uur; drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar aan de bar.Versnaperingen voor deelnemers aan een gratis miniworkshop:  wil je wat drinken dan kun je dat kopen aan de bar; wil je na je miniworkshop (of daarvoor) ook trekzakkers ontmoeten dan kan dat. De koffie en thee staan klaar. Andere consumpties tegen betaling aan de bar verkrijgbaar. (svp gepast te betalen bij de vrijwilliger achter de bar).

Het opentrekzakfestival.nl wordt dit jaar gesteund door De Zwolse TrekZakClub en Cultuurhuis Domusica en mede mogelijk gemaakt met de onmisbare hulp van vele vrijwilligers van De Zwolse Trekzakclub

©2010-2024 OpenTrekzakFestival powered by www.23creations.nl